Vážený zákazníku, z důvodu ochrany proti šíření corona viru nyní přijímáme pouze platby kartou. Pokud jste v karanténě, uveďte tuto skutečnost prosím do poznámky při odeslání objednávky. Děkujeme.

Hamé Svíčková na smetaně s knedlíkem chlaz. 450g

Kód: 4947
Akce
Neohodnoceno
81,60 Kč 18,13 Kč / 100 g
Skladem (ex)
Můžeme doručit do:
30.11.2020

Detailní informace

Detailní popis produktu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Pasterované hotové jídlo.
SLOŽENÍ
Složení: voda, knedlíky 27 % (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, VEJCE, cukr, sůl, JEČNÁ SLADOVÁ MOUKA, pekařské droždí, řepkový olej, SUŠENÁ SYROVÁTKA), hovězí maso 11 %, zeleninový polotovar (mrkev, petržel, cibule, CELER, ocet, sůl, koření, kukuřičný modifikovaný škrob), SMETANA 4,4 %, cukr, řepkový olej, PŠENIČNÁ MOUKA, cibule, kukuřičný modifikovaný škrob, uzená vepřová slanina (vepřové sádlo, sůl, konzervant: dusitan sodný), sůl, citronová šťáva, koření.
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Celer a výrobky z něj, MŮŽE OBSAHOVAT: Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Průměrné výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota (kJ) 570 energetická hodnota (kcal) 136 tuky (g) 4,9 z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1,8 sacharidy (g) 18,2 z toho cukry (g) 4,2 bílkoviny (g) 4,2 sůl (g) 1,4
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
450 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Uchovejte v chladu při teplotě 0 až +5 oC.
VÝROBCE
Výrobce: Hamé s.r.o., Na Drahách 814, 686 04 Kunovice, Česká republika
NÁVOD K POUŽITÍ
Postup přípravy: V mikrovlnné troubě: před ohřátím propíchněte krycí folii (misku s přílohou 1x, druhou misku 3x) a ohřívejte 3-4 min. při výkonu 600 W. Po ohřevu nechte misku 1 min. stát a pak odtrhněte krycí folii. V případě potřeby ještě krátce přihřejte. Knedlíky doporučujeme ohřát zvlášt, např. v mikroténovém sáčku při výkonu 600 W po dobu cca 1 min. Ve vodě: bez porušení folie ohřívejte 10-15 min., nevařte. Poté odtrhněte krycí folii.
Původ
Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: