Dr. Oetker Red Velvet dort 385g

Kód: 2154
Značka: Dr.Oetker
92 Kč
Skladem (ex)

Detailní informace

Detailní popis produktu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Red Velvet dort, sypká směs na přípravu dortu
SLOŽENÍ
cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, PŠENIČNÝ ŠKROB, zpěňovač (glukózový sirup, kokosový olej, emulgátor (esterymono- a diglyceridů masných kyselin a kyselinou mléčnou), MLÉČNÁ BÍLKOVINA), emulgující složka (emulgátor (esterymono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami), glukózový sirup, sušené ODTUČNĚNÉ MLÉKO), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, modifikovaný kukuřičný škrob, kypřící látky (hydrogenuhličitan sodný, dihydrogendifosforečnan sodný), sušený VAJEČNÝ BÍLEK, barvivo (oxidy a hydroxidy železa) 0,9 %, aroma, přírodní vanilkové aroma.
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,Vejce a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Ve 100 g výrobku: Energie: 1191 kJ/284 kcal Tuky: 14 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 9,1 g Sacharidy: 34 g - z toho cukry: 23 g Bílkoviny: 4,6 g Sůl: 0,4 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Na 1 porci: Energie: 941 kJ/225 kcal Tuky: 11 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 7,2 g Sacharidy: 27 g - z toho cukry: 18 g Bílkoviny: 3,7 g Sůl: 0,32 g
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 433g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Balení obsahuje: 300 g směsi na korpus, 85 g směsi na krém K tomu přidáte na korpus: 3 vejce, 100-125 ml vychlazené smetany ke šlehání Na krém: 100-125 vychlazené smetany ke šlehání, 180-200 g zakysané smetany (12-18 %) Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 160°C 30-35 min. Horkovzdušná trouba: 140° C 30-35 min. Plynová trouba: stř. stupeň 30-35 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu ? 26 cm. 1. Příprava korpusu: obsah sáčku se směsí na korpus vsypeme do mísy, přidáme vejce a odměřené množství smetany ke šlehání. Směs vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dohladka (3 minuty).Těsto vlijeme do vymazané dortové formy a moukou vysypané formy a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme podle tabulky. 2. Příprava krému: obsah sáčku se směsí na krém vsypeme do mísy, přidáme odměřené množství smetany ke šlehání, zakysanou smetanu (nebo jinou přísadu podle TIPU) a elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme dohladka (3 minuty). 3. Dokončení dortu: upečený korpus uvolníme s formy a necháme vychladnout. Poté jej podélně jednou, nebo dvakrát rozřízneme. Opatrně seřízneme vršek korpusu tak, abychom ho zarovnali. Odříznutý vršek korpusu vložíme do misky, rozdrobíme ho a odložíme ho na pozdější ozdobení dortu. Dort krémem naplníme a potřeme dle vlastní fantazie. Vršek dortu posypeme rozdrobeným korpusem a uložíme do chladničky. Tip: Místo zakysané smetany můžeme použít např. 200 ml smetany ke šlehání, 200 g čerstvého smetanového sýra nebo 250 g mascarpone.
Původ
Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz